CalWin Express - En innovativ og kostnadseffektiv bransjeløsning for deg med en liten bedrift!

Published:

Er du en liten vindu- eller dørbedrift som ikke har råd til et dyrt og omfattende system? Med CalWin Express har du nå muligheten til å dra nytte av Skandinavias mest brukte bransjesystem, kostnadseffektivt!

Løsningen gir deg tilgang til mye av CalWin-funksjonaliteten, noe som gir deg muligheten til å lage profesjonelle tilbud, og dra nytte av rask tilbuds- og ordreregistrering! Du har til og med muligheten for mindre kundetilpasninger. Med CalWin

Express får du tilgang til nye oppdateringer og en utprøvd løsning som har vist seg å være pålitelig og effektiv.

I den stadig skiftende teknologiske verden er det viktigere enn noen gang for deg med en liten eller mellomstor bedrift å kunne tilpasse seg og dra nytte av innovative løsninger som kan øke effektiviteten og lønnsomheten. Med lanseringen av CalWinExpress blir det nå mulig for deg å ta i bruk en brukervennlig softwareløsning spesialdesignet for bransjen som gir tilgang til en rekke funksjoner og fordeler.

CalWin Express inneholder et standard datasett som gir din bedrift en solid base for å administrere dine data og prosesser. I tillegg leveres en pakke med standardrapporter som gir verdifull innsikt og analyse for beslutningstakere i din bedrift.

Med en kostnadsmodell som inkluderer en mindre engångs investeringskostnad og en avgift pr. bruker pr. måned, gir CalWin Express deg et oversiktlig kostnadsbilde og kontroll over kostnadene. Implementeringen av løsningen er rask og effektiv, slik at du kan komme i gang og dra nytte av fordelene på kort tid.

Dette er din sjanse til å dra nytte av Skandinavias mest brukte bransjesystem, velg CalWin Express!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon, klikk her!